Skip Navigation
 
Cursus partner massageRomantisch cadeau 

partnermassage_site_400_02


Cursus romantische partner massage

Ook heel leuk als Romantisch cadeau.

In deze privé workshop partner massage leren jullie om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren. jullie beginnen met het verbinden van het hart en het zoeken van je eigen innerlijke ritme. Vanuit dat gevoel ga je met warme olie leren masseren. Deze cursus romantisch masseren is zacht en gericht op ontspanning, verbinding en stroming. Indien wenselijk kan deze workshop doorstromen naar een romantische erotische partner massage, maar dat hoeft zeker niet.
De massage cursus kan naar eigen keuze plaatsvinden op een massagetafel of op een matrasje op de grond.

Na deze workshop kunnen jullie elkaar een complete massage geven, is er een nieuwe, sterkere verbinding in jullie relatie gemaakt en voelen jullie je meer in stroming met elkaar. Deze workshop is een supercadeau voor jullie relatie voor nu en voor de toekomst. Prijs voor 2,5 uur  130 euro voor 2 pers.

Zoek je een Romantisch Valentijnscadeau, bestellen dan!

 Kadobon bestellen klik hier  

 

Een erotisch romantisch cadeau  

Zoek je een cursus romantische erotische partner massage? Kies dan voor de workshop:

SENSUELE TANTRA MASSAGE VOOR PARTNERS

Ook heel leuk als Romantisch Valentijnscadeau.

Deze workshop tantra massage is speciaal voor partners en alleen als je 18+ bent.

sensuele_tantra_site_400_03

De bedoeling van deze romantische erotische tantra massage cursus is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volle liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze privé workshop erotische partner massage om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. Aan elk deel van het lichaam wordt aandacht gegeven, zonder taboes, niets wordt overgeslagen.
De massage wordt heel langzaam opgebouwd naar de erotische tantra massage.
Omdat het een privé workshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. Jullie kunnen dan in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en stromen.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen seksuele stroming en van elkaar. Prijs voor 2,5 uur 130 euro voor 2 pers.

Zoek je een Romantisch Valentijnscadeau, bestellen dan!

 Kadobon bestellen klik hier   

 

Wil je liever deze workshop thuis doen?

Bestel dan de DVD van deze cursus romantische erotische partner massage door hier te klikken voor meer informatie!

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis