Skip Navigation
 
Workshop/cursus


partnermassage_site_400

Workshop: Partnermassage

In deze (prive)workshop voor partners leren jullie om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren. jullie beginnen met het verbinden van het hart en het zoeken van je eigen innerlijke ritme. Vanuit dat gevoel ga je met warme olie leren masseren. Deze sensuele massage is zacht en gericht op ontspanning, verbinding en stroming. Indien wenselijk kan deze workshop doorstromen naar een tantrische, massage maar dat hoeft zeker niet.
De massage kan naar eigen keuze plaatsvinden op een massagetafel of op een matrasje op de grond.

Na deze workshop kunnen jullie elkaar een complete sensuele massage geven, is er een nieuwe, sterkere verbinding in jullie relatie gemaakt en voelen jullie je meer in stroming met elkaar. Deze workshop is een supercadeau voor jullie relatie voor nu en voor de toekomst. Prijs voor 2,5 uur 130 euro voor 2 pers.  

KCadeaubon bestellen klik hier

 

 

sensuele_tantra_site_400_01

Workshop: Sensuele tantramassage voor relaties

Deze workshop is speciaal voor partners en alleen als je 18+ bent.

De bedoeling van deze sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volle liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze privé-workshop om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. Aan elk deel van het lichaam wordt aandacht gegeven, zonder taboes, niets wordt overgeslagen.
De massage wordt heel langzaam opgebouwd naar de erotisch/tantrische massage.
Omdat het een prive-workshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. Jullie kunnen dan in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en stromen.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen seksuele stroming en van elkaar. Prijs voor 2,5 uur 130 euro voor 2 pers.

K Cadeaubon bestellen klik hier  

De massage-workshops kunnen op afspraak gereserveerd worden.

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis