Skip Navigation
 
Persoonlijke relatietest + advies

button_bestellen_relatielessen_voor_thuis_413   

Persoonlijke relatietest en gratis advies

Wil je graag weten hou jullie relatie er ECHT voor staat, doe dan de persoonlijke relatietest.

Waarom PERSOONLIJKE test?
Uit deze test zal duidelijk worden wat JIJ van je relatie vindt en dat is wat het belangrijkst is. Je partner kan namelijk heel anders denken over jullie relatie en daar ontstaan dan vaak de eerste problemen. Heel vaak hoor je van relaties waar het fout gelopen is, dat een van de partners later zegt; "Ik wist niet dat je ongelukkig was in onze relatie, als ik dat geweten had....". Ja, als ik dat geweten had.... en daar is deze test dan ook heel geschikt voor. Door NU uit te zoeken hoe je ECHT over je relatie denkt is het misschien nog niet te laat om er iets aan te doen.

Deze test doe je in eerste instantie alleen voor jezelf, zodat jij inzicht krijgt in je relatie. De antwoorden op de vragen laat je dan ook niet aan je partner zien. Je partner kan zijn/haar eigen test doen.
De uitslag van de test wordt, niet zoals veel andere aangeboden relatietesten, bepaald door een puntensysteem. Die testen worden meestal afgemeten aan grafieken van gemiddelde waardes van andere relaties en geven je dan een algemene indruk van hoe je relatie er volgens het gemiddelde voorstaat. Naar onze mening heb je daar niet zoveel aan, wij denken namelijk dat je heus wel al een algemene indruk hebt van hoe je relatie er nu voor staat. En we zijn ook geen "gemiddelde" personen, elk persoon is uniek zoals ook elke relatie.

Onze persoonlijke relatietest bestaat uit een aantal vragen die je heel eerlijk dient te beantwoorden. Deze antwoorden worden door ons persoonlijk bekeken en omgezet in een relatieprofiel. Dit profiel is een duidelijke weergave van hoe JIJ je op dit moment in je relatie staat en aan welke thema's je/jullie zouden kunnen gaan werken om een betere relatie te creŽren.

Het is dus niet alleen maar een test maar ook een persoonlijk advies waarmee je weer verder kunt. En ook niet onbelangrijk.....het is geheel gratis!

Hoe werkt de persoonlijke relatietest?

Vraag de test aan via deze link: RELATIETEST AANVRAGEN, of door te klikken op het kopje "contact", rechtsboven op deze pagina en vermeld in het vakje onderwerp dat je graag de relatietest zou willen ontvangen. Wij sturen je dan geheel vrijblijvend de persoonlijke relatietest toe.

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis