Skip Navigation
 
Seksualiteit en relatie

Seksualiteit en relatie

Een veel voorkomend probleem in een relatie is onvrede over de intimiteit en seksualiteit. En waarom komt dit zo veel voor? Niet zozeer omdat de oorzaak van veel relatieproblemen is het beleven van de intimiteit en seksualiteit maar vooral doordat bijna alle problemen binnen een relatie hun weerslag hebben op de beleving van intimiteit en seksualiteit van de partners.

Voordat het probleem als "seksueel probleem" betiteld kan worden dient er eerst onderzocht te worden of er geen andere zaken in de relatie spelen die er toe zouden kunnen leiden dat er niet zoveel zin is in intimiteit met elkaar. Is dat eerst goed onderzocht en blijkt dat het niet een andere oorzaak heeft dan kan er pas echt goed gekeken worden naar de intimiteit binnen de relatie.

Ben je niet tevreden over de seksuele uitwisseling met je partner ga dan eens dieper kijken naar hoe de seksualiteit en intimiteit nu beleefd word. Is het saai, sleur, altijd hetzelfde, te weinig, niet speels genoeg, te weinig initiatief, zonder passie...... dit kunnen o.a. redenen zijn om de seks met je partner niet meer als iets fijns te ervaren. Waarom is er bijvoorbeeld te weinig liefde, hartstocht en passie in het beleven van intimiteit?

Door de seksualiteit en intimiteit eens goed onder de loep te nemen kan duidelijk worden waarom er weinig of geen plezier meer beleefd wordt aan de seksuele uitwisseling met elkaar. 

Willen jullie meer intimiteit of een betere seksualiteit in jullie relatie?

De intimiteitscoach van Relatielessen kan jullie hierbij helpen. Gewoon bij jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving, in onze praktijk in Limburg of online.
Meer info over de intimiteitscoaching

 

Willen jullie graag aan dit thema werken via onze online relatielessen dan kan dat natuurlijk ook.button_bestellen_relatielessen_voor_thuis_413

Bestel dan de online relatielessen INTIMITEIT EN SEKSUALITEIT van Relatielessen en werk thuis aan dit thema! Nu voor maar 9,50 euro

In heldere en eenvoudige thuislessen leren jullie om open en zonder taboe te praten over jullie behoeftes en verlangens mbt tot intimiteit en seksualiteit voor verdieping of het oplossen van problemen.  

 

 

 

 

EEN UNIEK CADEAU
VOOR BETERE INTIMITEIT

KLIK HIER voor verdere info!

 


 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis