Skip Navigation
 
DVD cursus romantische sensuele massage voor partnersEen romantisch cadeau

DVD CURSUS EROTISCHE MASSAGE VOOR PARTNERS:

De cursus erotische massage voor partners "Romantic Touch" op dvd is een heel mooi cadeau voor je relatie. Door op het niveau van je hart (liefde) elkaar te masseren komen jullie in een diepere verbinding met elkaar en gaat de liefde nog meer stromen. Ook leuk als Romantisch (Valentijns)cadeau.

cover_voorzijde_dvd_romantic_touch_nl_519 cover_achterzijde_dvd_romantic_touch_nl_519

Dagelijks krijg ik als relatiecoach stellen in mijn praktijk die meer uit hun relatie willen halen op het gebied van romantiek en sensualiteit. Of de reden hiervoor is dat ze meer verdieping in hun relatie willen, al wat langer bij elkaar zijn en uit de sleur willen breken of dat het "nieuwe" relaties betreft die het nu met hun "nieuwe" partner beter willen doen dan in de vorige relatie....in steeds meer relaties groeit de behoefte aan intimiteit, romantiek en sensualiteit en is het niet meer zomaar seks/porno.

Om reden van die behoefte in relaties ben ik jaren geleden begonnen met het geven van prive cursus erotische massage voor partners om zo stellen te leren op een mooie , romantische en sensuele manier dichter bij elkaar te komen. Om stellen die dit liever thuis in huislijke sfeer, met z'n tweetjes en zonder begeleider erbij, ook de mogelijkheid te bieden om op deze manier meer uit hun relatie te halen heb ik een dvd van deze cursus romantische erotische partner massage laten produceren.

Willen jullie ook een nieuwe intimiteit in je relatie ontdekken?

Bestel dan de dubbel-dvd cursus romantisch erotische partner massage en laat je meevoeren in het spel van aanraken.....zacht, liefdevol, romantisch en sensueel.....

Zoek je een leuk Romantisch Valentijns geschenk, bestellen dan!

De trailer van de dvd cursus erotische partner massage bekijken? Klik dan hier!   

  

INFO DVD CURSUS ROMANTISCHE EROTISCHE PARTNER MASSAGE "ROMANTIC TOUCH":

Deze dubbel-dvd met een complete erotische massage cursus voor partners is een unieke manier om meer liefde en verbinding in je relatie te brengen.

Het unieke van deze dvd:

  • Het is een educatie-dvd leren masseren, professioneel opgezet en gefilmd maar zonder dat dit te koste gaat van de romantiek en sfeer.

  • Er zijn twee dvd's:  één dvd ‘vrouw wordt gemasseerd' en één dvd ‘man wordt gemasseerd'.

  • Geschikt voor alle relaties: man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man.

  • Deze massage cursus wordt niet op een massagetafel, maar op een zachte ondergrond, zoals een dekbed of matras, gegeven.

  • Elke dvd bevat een duidelijke en gemakkelijk te volgen, complete cursus romantische en erotische massage van ± 70 minuten. Het hele lichaam wordt gemasseerd.

  • De cursus is praktisch en gemakkelijk te volgen. Een voice-over leidt je tijdens het masseren door de hele massage, zonder de dvd steeds op pauze te hoeven zetten. 

  • Behalve de voice-over is er ook een sfeervolle achtergrondmuziek hoorbaar

  • Bij de keuze van de voice-over kan er gekozen worden voor de Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse taal of  alleen voor de achtergrondmuziek dus zonder voice-over.

  • Deze cursus is vooral gericht op het versterken van liefde en verbinding in relaties en het ontspannen van lichaam en geest.

In deze cursus erotisch masseren worden weinig massagetechnieken gebruikt maar staat vooral het voelen centraal. Met warme olie ga je heel zacht en liefdevol elk plekje van het lichaam van je partner opnieuw ontdekken en ervaren hoe het voelt om echt contact te maken. De massage wordt langzaam opgebouwd naar een sensuele erotische massage waarbij geen enkel plekje van het lichaam wordt overgeslagen.

Deze workshop leert partners elkaar vanuit de liefde voor de partner een complete massage te geven, vernieuwt en versterkt de verbinding in relaties en laat de liefde tussen partners nog meer stromen.

Deze cursus leren masseren heeft al duizenden stellen geholpen om weer dichter bij elkaar te komen en is een geweldig geschenk voor je relatie ..... voor nu en voor de toekomst!

De prijs voor meer liefde in je relatie ..... 17,50 euro!  

(inclusief verzendkosten naar elk adres in Nederland)

  

WILLEN JULLIE LEREN EROTISCH MASSEREN? BESTEL DAN DE DVD CURSUS ROMANTISCH EROTISCHE PARTNERMASSAGE.

 DVD BESTELLEN?

KLIK HIER!

 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis